Big Data Analyse voor duurzame oplossingen

Aandachtsgebieden

Big Data Analyse

Expertise in innovatieve betrokkenheid acties gebaseerd op veranderingen in de consument duurzaam gedrag. Welke leidt tot efficient energiegebruik in gebouwen en steden, bijvoorbeeld met behulp van context aware recommendation engine voor toepassingen en waardecreatie van enorme hoeveelheid data.

Energie Efficiëntie

Wij bieden onze expertise op de ontwikkeling van algoritmen, voor het voorspellen en optimaliseren van de duurzaamheide van energie gebruik in gebouwen en gebieden.

Recommendation Engine

Services voor online retail. Realtime voorspellende analyse voor Big Data om inzicht te krijgen in de eigen virtuele economie. Door deze waardevolle informatie te delen met verkopers op de site, stelt de online veilinggigant gebruikers in staat hun verkoopresultaten te maximaliseren.

Data Mining

Dataraphic examineert grote hoeveelheden gegevens in data om patronen in de data te ontdekken. Deze worden gebruikt voor vele bedrijfsvelden zoals , smart cities , energie-efficiëntie en meer.

Predictive Analytics

Het oplossen van zeer complexe problemen door het begrijpen en beheren van gedrag van de consument door het ontwikkelen van algoritmen en gereedschappen voor energie-efficiëntie.

Smart Cities

ICT gebaseerde oplossingen voor de implementatie van nieuwe technologieën voor smart living en optimalisatie. Bijvoorbeeld, beoordeling scenario’s van het effect op duurzaamheid door gebruik te maken van data management en data mining .

Data Fusion

Ondersteuning van innovatie op basis van data visualisatie voor de end-user is een methode om de gegevens op een efficiënte manier te analyseren. Naast historische gegevens van de consument van grotere populaties worden alle gegevens worden bijgehouden afkomstig van beelddata en sensorgegevens en consumentenapparatuur.

Sensor Tracking

Dataraphic levert ICT-oplossingen bij te dragen aan een burgerinitiatief gedragswijzigingen ten opzichte van de energie-efficiëntie in openbare gebouwen , door middel van optimatisatie in betrokkenheid en big data analyze , verbonden met ICT om real-time data verzameld van gebouwen en gebruikers te calculeren.

Over ons

Dataraphic is een organisatie voor toegepast onderzoek en softwarebedrijf dat dient tot toonaangevende innovatieve software oplossingen, project management voor bedrijven en overheden. Het doel van Dataraphic is om door middel van onze innovatieve producten in het kader van big data analytics, snellere beslissingen te bieden aan onze klanten en voorspellingen te maken van klanten gedrag. Wij meten antwoorden in business intelligence op een meer efficiënte manier.
Opgericht met support van TÜBİTAK

Dataraphic’s bedrijfsstrategie is gekoppeld aan inspanning van innovatieve expertise in de volgende technologische toepassingen data mining , cloud management, energie-efficiëntie, big data analytics , recommendation engine , smart cities en duurzaamheid. De belangrijkste activiteiten zijn gebaseerd op big data analytics , cloud computing en de ontwikkeling van algoritmes en hulpmiddelen voor forecasting, optimalisatie en clustering om zeer complexe problemen te begrijpen mensen gedrag te beheren en op te lossen. Dataraphic is actief in de volgende marktsegmenten: Energie en Milieu , ICT Innovatie en Samenleving.

  • Healthcare, Big Data analytics, Big Data Management, Data Mining, In-memory analytics, Predictive Analytics

  • Energy Efficiency, Smart Cities and Communities

  • Internet of Things, sensor tracking, data mining

Onderzoek en Ontwikkeling

Innovatieve projecten

Neem contact op